Ehdota vuoden 2018 kotityopalvelualan kouluttajaa/opettajaa

sanna salminenSuomen Kotityöpalveluyhdistys ry edustaa kotityöpalveluja tuottavia yrityksiä ja yhteisöjä. Yhdistyksen jäseninä voivat olla alan yritykset, alan opiskelijat ja alan koulutusta antavat oppilaitokset sekä toimintaa kannattavat jäsenet. Suomen Kotityöpalveluyhdistys on aloittanut toimintansa vuonna 2010. Yhdistys on Suomen Yrittäjien toimialajäsen ja sitä kautta yhdistyksen edustajia on mm. Kotityöpalvelujen tutkintotoimikunnassa ja tutkintojen perustetyöryhmässä sekä Suomen Yrittäjien Hyvinvointivaliokunnassa.

Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen alaisuudessa toimiva Kotityöpalvelujen laatulautakunta myöntää kotityöpalveluyrityksille laadunhallinta sertifikaatit auditoinnin perusteella. Tämä laadunhallintajärjestelmä on kehitetty pienten ja keskisuurten kotityöpalveluyritysten laadun ylläpitämiseen ja kehittämiseen. Lisätietoja www.kotityöpalvelut.fi sivustolta.

Suomen Kotityöpalveluyhdistys palkitsi viime vuonna ensimmäisen kerran alan opettajan/kouluttajan. Vuoden 2017 kotityöpalvelualan kouluttaja on Tampereen aikuiskoulutuskeskuksesta Sanna Salminen.

Kuka olisi alan kouluttaja tai opettaja, joka on ansioitunut alan eteenpäin viemisessä ja joka haluaa jakaa omaa osaamista alalle tuleville nuorille tai jo työssä oleville henkilöille? Kerro hänestä meille perusteluineen, miksi juuri hän olisi vuoden 2018 opettaja/kouluttaja.

Ehdotukset toimitetaan 30.9.2017 puheenjohtajalle, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Tunnustus luovutetaan 10.10.2017 Joensuussa valtakunnallisilla Kotityöpalvelupäivillä.

Eija Lenkkeri
puheenjohtaja
Suomen kotityöpalveluyhdistys Ry
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
p. 0407768728

Laatu-
järjestelmä

Laadukas palvelu luo onnellisen asiakkaan.

Ajankohtaista

Kaikki tulevat ja menneet tapahtumat löydät täältä.

Liity mukaan

Yrittäjänä saat merkittävää kilpailuetua yhdistyksemme jäsenenä.

Palautetta

Anna palautetta toiminnasta jotta voimme parantaa palveluamme.