Suomen Kotityöpalveluyhdistys palkitsi kotityöpalvelualan osaajia

Suomen Kotityöpalveluyhdistys jakaa vuosittain tunnustuspalkinnon alan yritykselle ja kouluttajalle. Vuoden 2019 kotityöpalvelualan yrityksen valitsi jääkiekkovaikuttaja Kalervo Kummola. Valituksi tuli Lahtelainen yritys Siivouspalvelu Tiina Vidgren Tmi. Kummola perusteli valintaansa seuraavasti

“Tiina Vidgrenin yritys täyttää vuoden kotityöpalveluyritykselle annetut kriteerit. Tiina vie yritystään eteenpäin ja huolehtii erityisesti oman henkilöstönsä työhyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Tiina on mukana Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen hallituksessa ja on edustanut yhdistystä mm. Opetushallituksen tutkintojen uudistamisen perustetyöryhmässä. Tiina suurperheen äitinä jaksaa viedä alaa eteenpäin ja toimii esimerkkinä vastuullisesta työnantajasta. Tiina on palkittu Lahden kaupungin toimesta v. 2015 vuoden työllistäjänä.

Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen hallitus valitsi vuoden kotityöpalvelualan kouluttajan opettajaehdokkaiden joukosta Careeria Oy:n opettajan Mirja Martinin. Valinnan perusteluissa hallitus korosti Mirjan pitkäaikaista ja laadukasta työtä alan eteen. Mirja kouluttaa alan osaajia Uudellamaalla ja toimii Kotityöpalvelujen laatujärjestelmässä aktiivisesti niin ohjaajan kuin auditoijanakin.

Palkinnot jaettiin Tampereella Tampereen Aikuiskoulutuskeskuksessa 7.11.2019 järjestetyssä Kotityöpalvelupäivässä.

Lisätietoja yhdistyksen puheenjohtaja Eija Lenkkeri p. 0407768728, puheenjohtaja@kotityopalvelut.fi