Vuoden 2017 kotityöpalveluyritys ja -kouluttaja on valittu

Suomen Kotityöpalveluyhdistys on palkinnut Vuoden Kotityöpalveluyrityksen ja Vuoden kotityöpalvelualan kouluttajan Mikkelissä valtakunnallisilla Kotityöpäivillä 11.10.2017!

Vuoden Kotityöpalveluyritykseksi on valittu Sahera Koti Puhtaaksi Oy, Tampereelta. Tunnustus jaettiin 4. kerran.

saheran koti

Sahera Koti Puhtaaksi Oy on suorittanut laatusertifikaatin vuonna 2015. Vuonna 2017 yritys sai Great Place to Work -sertifioinnin, joka on erittäin arvostettu ja etenkin kotityöpalvelualalla harvinainen. Yritys on tehnyt hyvää tulosta ja kasvattanut vuosi vuodelta liiketoimintaansa. Yritys on panostanut raikkaaseen, nuorekkaaseen ja asiakasystävälliseen imagoon onnistuneesti. Yritys edistää omalla esimerkillään alan arvostusta. Yrityksessä on ennakkoluulottomasti raikastettu koko alan imagoa ja arvostusta omilla asenteilla ja teoilla. Hyvin asiakaspalvelua ja asiakashenkisyyttään kuvaavaa on heidän yksi sloganeistaan – “Ole siistijäsi arvoinen” aivan kuten hekin haluavat olla asiakkaansa arvoisia. Yritys osallistuu myös Suomen Parhaat työpaikat 2018 -kisaan ja heidän omana unelmanaan on olla Suomen paras työpaikka! Se kertoo paljon heidän omasta arvostuksestaan alaa ja työtään kohtaan.

Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajaksi on valittu Sanna Salminen, Tampereen aikuiskoulutuskeskuksesta.

Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajana Sanna Salminen on työskennellyt monipuolisesti ja hänellä on laaja kokemus alalta. Sanna on ollut aktiivinen osallistumaan koulutuksien järjestämiseen, etenkin Kotityöpalvelujen ammattitutkintojen puolelta. Sanna on toiminut pitkään Tampereen aikuiskoulutuskeskuksessa ja saanut erinomaista palautetta asiakaspalvelusta.

Vuoden Kotityöpalvelualan kouluttajan tunnustus jaettiin vuonna 2017 ensimmäisen kerran.