Vuoden 2014 Kotityöpalveluyritykseksi Jr Artem / Riitan Kotiapu

Ministeri Paula Risikko valitsi Vuoden 2014 Kotityöpalveluyritykseksi Jr Artem / Riitan Kotiavun.

 Yrittäjä Riitta Vilokki toimii Kuopion talousalueella ja on pyörittänyt kotityöpalveluyritystä 10 vuotta. Perusteluina valinnalle oli mm. hänen laadukas ja kehittävä toimintansa. Riitan Kotiapu on ollut ensimmäisiä yrityksiä Suomessa, joka on saanut Työtehoseura ry:n myöntämän Kotityöpalvelujen laatusertifikaatin. Riitta Vilokki kouluttaa sekä itseään että henkilökuntaansa ja toimii aktiivisena jäsenenä Kuopion kotityöpalvelu- verkostossa.

Vuoden Kotityöpalveluyritys julkistettiin 17.1.2014 Valtakunnallisilla kotityöpalvelupäivillä Helsingissä. Suomen Kotityöpalveluyhdistykselle tuli yhdeksän ehdotusta Vuoden kotityöpalveluyritykseksi eri puolilta Suomea. Ehdolla olivat: Siivouspalvelu Tiina Vidgren, Lahti, Kotiapu Kodinhelmi, Vantaa, Osuuskunta Eurojopi, Paltamo, Palvelujen Osuuskunta, Turku, H10 Kymppipalvelut Oy, Savonlinna, Hoivapalvelu Pelakuu, Mikkeli, Kotipalvelu Essu, Mikkeli ja AML- palvelut Oy, Lohja.

Kuva: Kirsi Sarkkinen

Kuvassa Ministeri, Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen kunniapuheenjohtaja Lauri Tarasti, Vuoden 2014 Kotityöpalveluyrityksen Jr Artem / Riitan Kotiavun Riitta Vilokki ja Suomen Kotityöpalveluyhdistyksen puheenjohtaja Eija Lenkkeri